top of page
  • Björn Bringes

Ioca Arma Nostra på Wallmans den 26 april

Ioca Arma Nostras första välgörenhetsgala ägde rum på Wallmans salonger den 26 april 2018. Välgörenhetsgalan sponsrades av totalt 22 företag och 300 gäster kom till galan. Dörrarna öppnades kl. 18.00 och efter lite mingel började middagen kl. 18.45.


Underhållningen pågick till 22.30 då baren öppnade. Underhållningen bestod av en välgörenhetsauktion, uppträdanden av både Wallmans artister och Ioca Arma Nostra, Tomboladragningar samt en bordtennistävling med två av världens bästa spelare genom tiderna.


Årets hemliga gäster var tre flickor från östra Ukraina, Donetsk och Lugansk, som idag lever som flyktingar utanför Kiev. Flickorna deltog i uppträdandet och stortrivdes i Stockholm. Det var första gången de var utanför Ukraina i sina liv.


Årets gala besöktes av två av Sveriges största idrottsprofiler genom tiderna, Jan-Ove Waldner (J-O) och Mikael ”Äpplet” Appelgren. J-O och Äpplet spelade pingis med gästerna, inte bara med pingisracket utan även med pocketbok, iPhone, stekpanna och snusdosa.


Ioca Arma Nostra räknar fortfarande pengarna från galan och återkommer med en uppdatering om hur dessa medel kommer att användas för att hjälpa krigsdrabbade barn i Ukraina!


Ioca Arma Nostra tackar alla gäster som bidrog till att göra kvällen till en succé!


13 views

Recent Posts

See All

Välgörenhetsgalan 17 april 2024 en succé

Ioca Arma Nostra den 17 april 2024 blev en succé och nära 400 gäster i Berns salonger bidrog till att samla in pengar till de krigsdrabbade barnen i Ukraina. Ioca Arma Nostras mål är att kunna hjälpa

コメント


bottom of page